Brug af Kortnummer

Brug Kortnummer til at ringen til et telefonnummer med ét tryk. Hvis du f.eks. tildeler en kontaktpersons nummer til tasten 2, skal du blot trykke og holde på 2 for at ringe til det nummer.
Bemærk: Taltasten 1 er normalt reserveret til din voicemail. Tryk og hold på denne taste for at ringe til voicemail og hente din voicemail-meddelelser.

Tildeling af en kortnummertaste

1. Tryk på .
  2. Tryk på , og tryk så på Kortnummer > Tilføj.
  3. Indtast navnet på den kontaktperson, du vil tilføje. Når navnet vises i listen, skal du trykke på navnet.
  4. På skærmen Kortnummer vælger du telefonnummeret for kontaktpersonen, der skal bruges, og den kortnummertaste, der skal tildeles.
  5. Tryk på Gem.
Tip: Du kan også angive et kortnummer under Personer. Tryk på en kontakt ved at trykke på og vælge Mere > Indstil nummer til hurtigopkald.