Sådan bruges lydsæt

Lydsæt er en samling af forskellige ringetoner, meddelelses- og alarmlyde du kan bruge til at tilpasse den måde, HTC ChaCha sender dig meddelelser. Når du bruger lydsæt, kan du øjeblikket ændre fra lav ringetone og meddelelseslyde, når du er på kontoret til noget sjovt, når du er ude med vennerne.

Valg af et forudindstillet lydsæt

1. Fra startskærmen trykker du på > Personaliseret lyd > Lydsæt.
  2. På skærmen Lydsæt trykker du på navnet på et lydsæt.
  3. Du kan trykke på for at lytte til de forskellige lyde i det lydsæt.
  4. Tryk på Anvend.

Oprettelse af et lydsæt

1. Fra startskærmen trykker du på > Personaliseret lyd > Lydsæt.
  2. På skærmen Lydsæt trykker du på Tilføj.
  3. Indtast et nyt navn på lydsættet, og tryk så på Udført.
Det nyoprettede lydsæt tilføjes så listen over lydsæt. Du kan tildele forskellige toner til lydsættet, alt efter behov.

Ændring af ringetonen, meddelelser og lyde

Ændring af din ringetone, meddelelseslyde og alarmer, så de passer til dit humør og livsstil. Vælg forskellige lyde i det forudindstillede udvalg eller dit lagerkort (bortset fra meddelelseslyde).
  1. Fra startskærmen trykker du på > Personaliseret lyd > Lydsæt.
  2. Vælg et lydsæt, som du vil tilpasse eller oprette et nyt, og tryk så på Anvend.
  3. Ret ringetonen, meddelelseslyden og alarmen fra skærmen Personaliser.

Gå til programmerne SMS, Mail og Kalenderbegivenheder for at vælge lyde til henholdsvis nye meddelelser, e-mail og kalenderpåmindelser.

HTC ChaCha gemmer automatisk dine valg til det aktuelle lydsæt.

Sletning af lydsæt

1. Fra startskærmen trykker du på > Personaliseret lyd > Lydsæt.
  2. Tryk på , og tryk så på Slet.
  3. Tryk på et eller flere lydsæt, som du vil slette.
  4. Tryk på Slet.