Tilføjelse af mapper på din startskærm

Brug mapper til at gruppere relaterede programmer og andre genveje, så du holder startskærmen pæn og organiseret. Du kan også tilføje oplysningsmapper, der viser opdaterede oplysninger, f.eks. modtagne Bluetooth-filer, din Facebook telefonbog og mere.

Oprettelse af en ny mappe og tilføjelse af emner i den

1. Gå til en del af startskærmen, hvor der er plads til at tilføje en ny mappe.
  2. Tryk og hold på skærmen, og tryk så på Tilføj emner til startside > mappe.
  3. Tryk på Ny mappe.
  4. Tryk og hold på et programikon eller en genvej, som du vil flytte til mappen. HTC ChaCha vibrerer. Du må ikke løfte fingeren endnu.
  5. Træk programikonet eller genvejen, og efterlad den oven på mappen.

Tryk blot på mappen for at åbne den, så du kan få adgang til programmer og genveje i mappen.

Omdøbning af en mappe

1. Tryk på mappen for at åbne den.
  2. Tryk og hold på mappevinduets titellinje.
  3. Indtast et nyt mappenavn, og tryk på OK.