Tilføjelse af ikoner og andre genveje på startskærmen

Placer programikoner på startskærmen, så du kan åbne dem hurtigere. Du kan også tilføje genveje til indstillinger og særlige oplysninger, f.eks. bogmærkede websider, en persons telefonnummer, en musikafspilningsliste, kørselsvejledninger og mange andre emner til startskærmen.
Bemærk: De tilgængelige genveje afhænger af de programmer, der er installeret på HTC ChaCha.
  1. Gå til en del af startskærmen, hvor der er plads til at tilføje et nyt ikon eller en ny genvej.
  2. Tryk og hold på skærmen, tryk på Tilføj emner til startside, og tryk så på Applikation for at tilføje et programikon eller Genvej for at tilføje en genvej til en indstillinger eller nogle oplysninger.
Tip: Du kan også tilføje et programikon til startskærmen ved at trykke på , trykke på og så trykke og holde på et programikon. Uden at løfte fingeren trækker du ikonet til et tomt sted på startskærmen, og så løfter du den.