Personaliser din startskærm med widgets
Personaliser din startside

Personaliser din startskærm med widgets

Widgets lægger vigtige oplysninger og medieindhold helt fremme på startskærmen, så de er nemme at komme til. Nogle widgets findes allerede på startskærmen for dig. Du kan tilføje flere fra det tilgængelige udvalg af widgets.

Tilføjelse af en widget til startskærmen

1. Gå til en del af startskærmen, hvor der er plads til at tilføje en ny widget.
  2. Tryk og hold på skærmen, og tryk så på Tilføj emner til startside > widget.
  3. Vælg en widget, som du ønsker.
  4. De fleste HTC-widgets findes i en række designs og størrelser, som passer til dine behov. Glid fingeren over skærmen fra højre mod venstre for at se de forskellige formater, og tryk så på Vælg for at vælge et.
Du kan også tilføje widgets, der sætter dig i stand til hurtigt at tænde/slukke for bestemte indstillinger, f.eks. WiFi og Bluetooth. Rul ned ad listen over widgets, tryk på Indstillinger, og tryk så på den widget, du ønsker.

Ændring af indstillingerne for en widget

Du kan ændre de grundlæggende indstillinger for nogle widgets (f.eks. Personer og Mail) kan ændres fra startskærmen.

1. tryk og hold på en widget på startskærmen. HTC ChaCha vibrerer, og du ser et farvet felt omkring widget'en. Du må ikke løfte fingeren endnu.
  2. Træk widget'en til knappen Rediger (hvis den er aktiveret).
    Derefter åbner den relevante skærm, hvor du kan ændre nogen indstillinger for denne widget.
  3. Tilpas widget-indstillingerne.