Tilslutning af HTC ChaCha til en computer

Når du opretter forbindelse mellem HTC ChaCha og en computer med USB-kablet, vises dialogboksen Vælg en forbindelsestype og beder dig vælge USB-forbindelsestype.
Vælg mellem følgende muligheder, og tryk så på Udført:
Oplad kun Vælg denne mulighed, hvis du kun vil oplade batteriet, når telefonen har forbindelse til computeren.
Diskdrev Denne tilstand findes kun, når der er et lagerkort installeret på HTC ChaCha. Vælg denne tilstand, når du vil kopiere filer mellem lagerkort og computeren.

Når du har aktiveret tilstanden Diskdrev, når HTC ChaCha er tilsluttet computeren, kan du ikke bruge programmer på HTC ChaCha til at få adgang til lagerkortet.

HTC Sync Vælg denne mulighed for at synkronisere kontakter, kalender og andre oplysninger mellem computeren og HTC ChaCha.
USB-tethering Når du ikke har en internetforbindelse på computeren, kan du vælge denne tilstand for at dele HTC ChaChas mobildataforbindelse med computeren.
Internet pass-through Hvis du ikke har en dataordning for din telefon eller ikke har adgang til et Wi-Fi-netværk, kan du vælge denne tilstand for at dele computerens internetforbindelse med HTC ChaCha.