Meddelelsespanel

Når du får en ny meddelelse, kan du åbne meddelelsespanelet for at se, hvilken begivenhedsmeddelelse eller nye oplysninger, du har fået.
Åbn meddelelsespanelet ved at trykke og hold på statuslinje og så glide fingeren nedad.

Hvis du har flere meddelelser, kan du rulle ned ad skærmen for at se dem alle.

Tip: Du kan også åbne meddelelsespanelet på startskærmen ved at trykke på og derefter trykke på Meddelelser.

Lukning af meddelelsespanelet

Tryk og hold på bundlinjen af meddelelsespanelet, og glid finger op ad skærmen. Eller tryk bare på .