Dvaletilstand

Slumretilstand sparer batteristrøm ved at sætte HTC ChaCha i en lav strømtilstand, når skærmen er slukket. Det stopper også hændelige knaptryk, når HTC ChaCha er i tasken. Du modtager dog stadig meddelelser og opkald.

Skifte til dvaletilstand

Tryk kortvarigt på knappen TÆND/SLUK for at slukke for skærmen og sætte i slumretilstand. HTC ChaCha går også automatisk i slumretilstand, når den er inaktiv et stykke tid.

Vågne fra dvaletilstand

Du kan vække HTC ChaCha manuelt ved at trykke på TÆND/SLUK-knappen Du skal låse skærmen op.
Bemærk: HTC ChaCha vågner automatisk, når du får et indkommende opkald.

Låse skærmen op

Træk ringen op for at låse skærmen op.
Bemærk: Hvis du har konfigureret et skærmoplåsningsmønster, en pinkode eller en adgangskode, bliver du bedt om at tegne mønstret på skærmen eller indtaste pinkoden eller adgangskoden, før den låser op.
Hvis du har indstillet en begivenhedspåmindelse eller alarm, kan du trække eller til ringen for at slumre eller afvise begivenheden eller alarmen.
Relaterede emner