SÅDAN KOMMER DU I GANG
Startskærm
SÅDAN KOMMER DU I GANG

Startskærm

Din startskærm er der, hvor du gør HTC ChaCha til din egen. Den leveres med en social ur-widget, der viser de seneste meddelelsesopdateringer for dine sociale netværk. Du kan også tilføje dine foretrukne programmer, genveje, mapper og widgets, så de kun er et tryk væk. Du finder ud af hvordan under Personalisering.

Udvidet startskærm

Når du begynder at gøre mere med HTC ChaCha, finder du måske ud af, at en startskærm ikke er nok. Ingen problem. Du har fire skærme, du kan starte med, og du kan tilføje tre mere. Det skulle være nok.
  • Glid din finger vandret til venstre eller højre, hvorefter du vil finde mere plads til tilføjelse af ikoner, widgets og andet.
  • Tryk på det store plustegn på en tom skærm for at tilføje en widget eller en skærm til. Du kan have op til syv skærme i alt.
Tryk på for at returnere til hovedstartskærmen (dvs. den første startskærm).

Brug af visningen Spring

Hvis du vil springe direkte til den skærm, du ønsker, skal du trykke på eller klemme på skærmen for at vise Spring. Den viser dine tilgængelige startskærme som miniaturer.

Tryk bare på den, du ønsker, og du springer lige til den.

*Indtast din kommentar her ...
htc-chacha