Måder at få kontakter på HTC ChaCha

Der er flere måder, du kan føje kontakter til HTC ChaCha. Du kan synkronisere HTC ChaCha med kontaktpersoner fra din Google-konto, computer, Facebook og andet.
HTC Sync Synkroniser kontakter fra den gamle telefon med computeren, og brug så HTC Sync til at synkronisere HTC ChaCha med computerens Microsoft Outlook, Outlook Express eller Windows Kontaktpersoner.
Gmail Google-kontakter importeres til HTC ChaCha, når du logger ind på din Google-konto. Du kan også oprette flere Google-kontakter lige fra HTC ChaCha.
Facebook Log ind på din Facebook-konto for at importere dine Facebook-venners kontaktoplysninger.
Telefonkontaktpersoner Du kan vælge at oprette og lagre kontakter direkte i HTC ChaCha eller overføre eksisterende fra din gamle telefon.
SIM-kort Kopier alle dine SIM-kontaktpersoner til HTC ChaCha.
Microsoft Exchange ActiveSync HTC ChaCha synkroniserer dine arbejdskontakter via Microsoft Exchange ActiveSync-serveren på arbejdspladsen.
Overfør Brug programmet Overfør til ikke kun at overføre dine kontakter men også kalenderbegivenheder og tekstmeddelelser fra din gamle telefon til HTC ChaCha.