Batteri

HTC ChaCha bruger et genopladeligt batteri. Tiden mellem opladninger afhænger af, hvordan du bruger HTC ChaCha. Dertil skal lægges de funktioner og tilbehør, du bruger (f.eks. bruger konstant aktiveret Bluetooth-forbindelse mere strøm). Lange telefonsamtaler og hyppig brug af browser kræver stort forbrug af batteristrøm. Du skal også overveje din placering: Dårlig signalstyrke fra mobilnetværket og ekstreme temperaturer gør det vanskeligere for telefonen at fungere.

Fjernelse af den tynde film på batteriet

Før du bruger telefonen for første gang, skal du fjerne den tynde film, der sidder omkring telefonens batteri.
  1. Tag bunddækslet af.
  2. Fjern batteriet.
  3. Fjern den tynde film fra batteriet

Fjernelse af batteriet

1. Tag bunddækslet af.
  2. Løft batteriet ud fra højre side.

Indsættelse af batteriet

1. Tag bunddækslet af.
  2. Indsæt batteriet (med kobberkontaktfladerne først) i batterirummet.

Opladning af batteriet

Batteriet er delvis opladet ved levering. Før du tænder for og begynder at bruge HTC ChaCha, anbefales det, at du oplader batteriet. Nogle batterier har den bedste ydelse efter flere fulde op-/afladningscyklusser.
Vigtigt:
  • Batteriet er allerede installeret i HTC ChaCha, når den leveres. Der er indsat en tynd film mellem batteriet og rummet. Du skal fjerne denne film, før du kan oplade batteriet.
  • Du må kun bruge den medfølgende strømadapter og det medfølgende USB-kabel til at oplade batteriet.
  • Fjern ikke batteriet fra HTC ChaCha, mens du oplader det med strøm- eller biladapteren.
  1. Indsæt strømadapteren i USB-stikket.
  2. Sæt strømadapterens stik i en elektrisk stikkontakt, og begynd at oplade batteriet.
Mens batteriet bliver opladet, viser meddelelses-LED'en fast orange lys. Lyset bliver fast grønt, når batteriet er fuldt ud opladet.

Når du oplader batteriet, og HTC ChaCha er tændt, vises opladeikonet i statuslinjen. Når batteriet er fuldt up opladet, bliver ikonet for batteriopladning en fuldt batteriikon .

Bemærk: Som en sikkerhedsforanstaltning ophører batteriet med at oplades, hvis det overophedes.
Relaterede emner