SÅDAN KOMMER DU I GANG
Lagerkort
SÅDAN KOMMER DU I GANG

Lagerkort

Brug lagerkortet til at gemme billeder, videoer og musik. Du finder lagerkortet allerede indsat i HTC ChaCha.

Fjernelse af lagerkortet

Vigtigt: Hvis telefonen er tændt skal du første "‍demontere"‍ lagerkortet før du fjerner det for at undgå, at filerne på lagerkortet beskadiges.
  1. Tag bunddækslet af.
  2. Fjern batteriet.
  3. Skub lagerkortet ind for at skubbe det ud af stikket.
  4. Glid lagerkortet ud af stikket.

Demontering af lagerkortet

Når du skal fjerne lagerkortet, mens HTC ChaCha er tændt, skal du først afbryde det for at forhindre, at du ødelægger filer på det.
  1. På startskærmen trykker du på og så på Indstillinger.
  2. Tryk på SD-kort og internt lager > Tag SD-kort ud.

Indsættelse af lagerkortet

1. Tag bunddækslet af.
  2. Fjern batteriet.
  3. Indsæt lagerkortet i lagerkortets rum med guldkontaktfladerne nedad, og skub det ind, indtil det klikker på plads.

*Indtast din kommentar her ...
htc-chacha