Fejlfinding: Lydstyrken på forskellige medier

Hvis du tidligere har afspillet medier i Google Chrome-browseren, oplever du muligvis følgende, når du afspiller medier i et program (som f.eks. musik eller YouTube-videoer):

• Lyden kommer kun fra den øverste højttaler.
  • Medielydstyrken kan ikke indstilles med lydstyrkeknapperne.

Hvis et af de ovennævnte problemer opstår, skal du opdatere din Google Chrome-browser til den nyeste version (35.0.1916.122 eller nyere).

Hvis du ikke har adgang til internettet og ikke kan opdatere Google Chrome-browseren, skal du lukke den. Tryk på knappen Seneste apps (findes ved siden af startside-knappen), og træk derefter Google Chrome op for at lukke den.