HTC Sync

HTC Sync Installation Instructions

Applikation - HTC Sync til alle HTC Android telefoner & HTC Smart

Hent HTC Sync

Release Date: 2013-10-04    Category: Applications

Du kan bruge HTC Sync™ til at synkronisere Outlook kontaktpersoner (Android & HTC Smart)og kalender eller Outlook Express kontaktpersoner og bogmærker for en web browser mellem din computer og telefon(Android). Den tillader dig også at installere Android-programmer fra tredjepart på telefonen, og bringer dine fotos, videoer, dokumenter, sange og afspilningslister til din telefon(Android).

Version: 3.3.63

1. Krav for hardware (PC)

• Intel® Pentium® III or higher processor clock speed recommended
  • 1GB of RAM or higher recommended
  • XGA (1024 x 768) or higher-resolution video adapter and monitor
  • 300 MB of available free hard disk space, and USB 2.0 is required

2. Krav til software – Understøttede styresystemer (PC)

• Windows XP Home / Professional / Media Center Edition Service Pack 2 and 3 (32-Bit)
  • Windows Vista Ultimate / Enterprise / Business/ Home Premium/ Home Basic Edition (32 & 64-Bit) Service Pack 1
  • Windows 7 Ultimate/ Professional/ Home Premium / Home Basic Edition (32 & 64-Bit)
  • Windows 8, Windows 8 Pro, Windows 8 Enterprise (32 & 64-Bit)
  • Microsoft Office Outlook 2000, XP, 2003, 2007 and 2010-32bit & 64bit

3. Installationsvejledninger

1. Vælg filen "HTC Sync™" & klik derefter på Download herunder for at downloade “setup_3.3.63.exe” til din PC..
  2. Kør“setup_3.3.63.exe” for at installere den på din PC, og følg InstallShield Wizard for at afslutte installationen.(Anbefaling: Luk venligst alle kørende programmer og luk midlertidigt din anti-virus program når du installerer HTC Sync)
  3. Vælg “Komplet” opsætning for hurtigere og lettere installation, og tryk derefter på “Installer” for at begynde installationen. (For avancerede brugere bør du vælge ”Custom” for selv at ændre prædefinerede genveje og den installerede programmappe.)
  4. Efter du ser at InstallShield Wizard er fuldendt, tryk venligst på ”Afslut” for at forlade Wizard.

Start med at bruge HTC Sync

1. Brug USB-kabel til at tilslutte din telefon til PC´en
  2. Når din telefon beder dig om at vælge en type USB-forbindelse, rør ved HTC Sync, og derefter ved Udført.
  3. Vent på at HTC genkender din telefon. På enheds opsætningsskærmen, skal du indtaste navnet på din telefon.
  4. Klik på Gem. Enhedspanelet åbner. På enhedspanelet, kan du indstille din synk-valgmuligheder, se din telefons generelle oplysninger, kontroller den brugte og tilgængelige plads på dit opbevaringskort og start synkronisering.

Tips:
For kunde som ikke har ”HTC Sync” valgmuligheden efter at have tilsluttet telefonen via USB-kabel:

1. Sørg for at vælge USB Fejlretning i indstillinger > Programmer > Udviklinger før du tilslutter din telefon til computeren
  2. Tilslut din telefon til computeren og vent 10 sekunder på lapning af enhedsklient.
  3. Udtag USB synk kablet og tilslut telefonen til computeren med USB-kabel igen.
  4. Vælg “HTC sync” og vent på at HTC Sync genkender din telefon.

Bemærk!
* Se Hjælp for detaljerede vejledninger og hvordan du bruger HTC Sync. (Efter du ser rullemenuen ved at røre ved knappen Hjælp i det øverste højre hjørne, rør ved Hjælp igen for at se de detaljerede vejledninger.)

* Installationsprocessen varer cirka et minut. Det anbefales stadig at du lukker alle programmer på din PC før du starter installationsprogrammet og ikke åbner nogle programmer eller filer under installationsprocessen.