Einstellungen & Services
Eingabe von Wörtern mit Wortvorhersage
Einstellungen & Services

Kan ik het vergrendelscherm verwijderen of verbergen?

Ja. Als je liever geen vergrendelscherm gebruikt, kun je het uitschakelen in Instellingen.
  1. Ga naar Instellingen en tik op Beveiliging > Schermvergrendeling.
  2. Tik op Geen vergrendelscherm. Zowel de beveiliging als de vergrendelschermen worden uitgeschakeld.
Opmerking: Sommige Exchange-beveiligingsbeleidsmaatregelen kunnen het inschakelen van een vergrendelscherm forceren met een PIN en/of wachtwoord.

Personen fanden dies hilfreich
Wählen Sie ein Thema aus der Dropdownliste aus:
de
*Bitte hier Kommentar eingeben ...
htc-desire-x
Vielen Dank!