Správa online účtů

Správa online účtů

Změna obecného nastavení synchronizace

  1. Na Výchozí obrazovce stiskněte tlačítko MENU a potom klepněte na položku Nastavení > Účty a synchronizace.
  2. Vyberte nebo zrušte vybrání následujících parametrů:
    Data na pozadí Pokud je vybrána tato možnost, aplikace bude odesílat a přijímat informace o online účtech i když je právě nepoužíváte.
    Automatická synchronizace Pokud je vybrána tato možnosti, může aplikace používat plán synchronizace definovaný v nastavení účtů. Pokud možnost vybrána není, musíte synchronizaci provést ručně.

Ruční synchronizace účtu

  1. Na Výchozí obrazovce stiskněte tlačítko MENU a potom klepněte na položku Nastavení > Účty a synchronizace.
  2. Klepněte na účet, který chcete synchronizovat.
  3. Klepněte na Synchronizovat nyní.

Změna nastavení účtu

Můžete změnit taková nastavení, jako je četnost synchronizace a typy synchronizovaných informací, druhy přijímaných oznámení a způsob, kterým jsou zobrazovány informace o účtu.
  1. Klepněte na účet, který chcete upravit.
  2. Upravte nastavení účtu.

Odebrání účtu

Můžete odebrat účet a odstranit jej tak i se všemi souvisejícími informacemi z telefonu; například se jedná o zprávy, kontakty nebo nastavení. Odebrání účtu neodstraní informace ze samotné online služby.
Poznámka:Některé účty nemůžete odebrat, například první účet Google, ke kterému jste se přihlásili v telefonu, kromě odstranění osobních informací z telefonu obnovením hardwarového nastavení. Pokyny pro to naleznete v části Restartování nebo obnovení původního nastavení telefonu.
  1. Na Výchozí obrazovce stiskněte tlačítko MENU a potom klepněte na položku Nastavení > Účty a synchronizace.
  2. Klepněte na účet, který chcete odebrat.
  3. Klepněte na Odebrat účet a pak potvrďte, že chcete účet odebrat.
0 lidí to považuje za užitečné