Správa online účtů

Správa online účtů

Změna obecného nastavení synchronizace

  1. Na Výchozí obrazovce klepněte na položku > Nastavení.
  2. Klepněte na položku Účty a synchronizace.
  3. Vyberte nebo zrušte vybrání následujících parametrů:
    Data na pozadí Pokud je vybrána tato možnost, aplikace bude odesílat a přijímat informace o online účtech i když je právě nepoužíváte.
    Automatická synchronizace Pokud je vybrána tato možnosti, může aplikace používat plán synchronizace definovaný v nastavení účtů. Pokud možnost vybrána není, musíte synchronizaci provést ručně.

Ruční synchronizace účtu

  1. Na Výchozí obrazovce klepněte na položku > Nastavení.
  2. Klepněte na položku Účty a synchronizace.
  3. Klepněte na účet, který chcete synchronizovat.
  4. Klepněte na položku Synchronizovat.

Změna nastavení účtu

Můžete změnit taková nastavení, jako je četnost synchronizace a typy synchronizovaných informací, druhy přijímaných oznámení a způsob, kterým jsou zobrazovány informace o účtu.
  1. Na Výchozí obrazovce klepněte na položku > Nastavení.
  2. Klepněte na položku Účty a synchronizace.
  3. Klepněte na účet, který chcete upravit.
  4. Klepněte na typ informací, které chcete synchronizovat nebo vyberte položku, chcete-li upravit její nastavení.

Odebrání účtu

Můžete odebrat účet a odstranit jej tak i se všemi souvisejícími informacemi z tabletu HTC Flyer; například se jedná o e-maily, kontakty nebo nastavení. Odebrání účtu neodstraní informace ze samotné online služby.
Poznámka: Je důležité nevymazat váš primární účet Google. Pokud se rozhodnete to udělat, můžete být požádáni o vytvoření záložního účtu.
  1. Na Výchozí obrazovce klepněte na položku > Nastavení.
  2. Klepněte na položku Účty a synchronizace.
  3. Klepněte na účet, který chcete odebrat.
  4. Klepněte na Odebrat účet a pak potvrďte, že chcete účet odebrat.
Související témata
0 lidí to považuje za užitečné