Šifrování dat v zařízení HTC EVO 3D

Kan telefonen automatisk skifte til mobilnetværket hvis Wi‍-Fi er væk eller hvis det er svagt?

Ja. Du kan indstille telefonen til automatisk at skifte til et mobilnetværk, hvis der ikke er et Wi‍-Fi-netværk eller hvis signalet er svagt.
  1. Svirp nedad med to fingre på statuslinjen, for at åbne hurtigindstillingerne.
  2. Hvis forbindelsen Wi‍-Fi er slået fra, skal du trykke på feltet Wi‍-Fi, får at slå den til.
  3. Tryk på .
  4. Tryk på > Avanceret.
  5. Vælg Skift automatisk til mobilt netværk.
Bemærk: Denne funktion kan muligvis ikke bruge på alle telefoner.
0 lidí to považuje za užitečné