Op een software-update voorbereiden

Om er voor te zorgen dat een software-update soepel en zonder onderbrekingen kan worden uitgevoerd, moet je de telefoon eerst op de update voorbereiden. Dit moet je controleren.
  • Als de batterij bijna leeg is, moet je de telefoon snel laden voordat je de update start.
  • Controleer hoeveel vrije ruimte op de telefoon aanwezig is en maak ruimte vrij voor de update. Zie De telefoonopslag controleren om de hoeveelheid vrije ruimte te controleren.

Verwijder indien nodig een paar overbodige toepassingen. Zie Een toepassing verwijderen als je wilt weten hoe dat moet.

Of verwijder grote bestanden (zoals foto's, video's of muziek) van de telefoon.

• Zorg er voor dat de juiste datum en tijd op de telefoon zijn ingesteld. Dit bepaalt welke nieuwe updates je nodig hebt. Zie voor details De datum en tijd corrigeren.