De Speelhoek starten

Belangrijk: Je ontvangt ook inkomende gesprekken en SMS-berichten als je telefoon in de stand Speelhoek staat.
  1. Druk als de telefoon is ingeschakeld, kort op de AAN/UIT-KNOP-knop om het beeldscherm tijdelijk uit te schakelen en de telefoon in de Slaapstand te zetten.
  2. Druk nogmaals even op de AAN/UIT-KNOP-knop om je telefoon te wekken.
  3. Schuif naar links op het vergrendelscherm. Het vergrendelscherm van de Speelhoek verschijnt.
  4. Veeg met je vinger omhoog over het scherm. Je kunt je kinderen nu met de telefoon laten spelen.