Toepassingen en opslagruimte beheren
Instellingen & Services

Toepassingen en opslagruimte beheren

Instellingen voor toepassingen wijzigen

In de meeste gevallen kun je de instellingen voor een toepassing alleen binnen die toepassing wijzigen. Voor een paar toepassingen kun je de instellingen wijzingen zonder de toepassing te moeten openen.
  1. Schuif op het startscherm naar links.
  2. Tik op Instellingen.
  3. Schuif snel naar links om naar toepassingen te gaan.
  4. Tik op een toepassing of categorie om de beschikbare instellingen te bekijken en de gewenste instellingen te kiezen.

Een toepassing verwijderen

Als de telefoonopslag bijna vol is, moet je ruimte vrijmaken doro apps te verwijderen die je niet langer gebruikt.

Door een app te verwijderen, verdwijnt ook eventuele informatie van de toepassing. Wees voorzichtig met verwijderen.

Belangrijk: De meeste voorgeïnstalleerde apps kunnen niet worden verwijderd.
  1. Schuif op het startscherm naar links.
  2. Houd een toepassing ingedrukt en tik op verwijderen.

De telefoonopslag controleren

Je kunt eenvoudig controleren hoeveel telefoonopslag nog over is, zodat je geen ruimte tekort komt bij het opslaan van belangrijk materiaal.
  1. Schuif op het startscherm naar links.
  2. Tik op Instellingen > telefoonopslag. De gebruikte en beschikbare telefoonopslag wordt weergegeven.
  3. Tik op de opslagbalk van de telefoon om te zien wat gebruik maakt van je telefoonopslag.

Telefooninfo controleren

Je kunt verschillende informatie over de telefoon vinden zoals de versie van de Windows Phone software, de beschikbare opslagruimte, de schermresolutie enzovoort.
  1. Schuif op het startscherm naar links.
  2. Tik op Instellingen > info.
  3. Tik op meer info om de versie van de update van Windows Phone en andere details te bekijken.

*Voer hier commentaar in ...
windows-phone-8x-by-htc