Geluidsinstellingen wijzigen

De stille modus van de telefoon instellen

Als je op de knop Volume omlaag blijft druken tot het volume nul is, trilt de telefoon alleen nog maar. Om de telefoon in de stille modus te kunnen zetten met de knop Volume omlaag moet je trillen in de instellingen uitschakelen.
  1. Schuif op het startscherm naar links.
  2. Tik op Instellingen > beltonen en geluiden.
  3. Tik op de schakelaar Trillen aan/uit om trillen uit te schakelen.

Meldingsgeluiden kiezen

Kies verschillende geluiden voor verschillende soorten meldingen. Je kunt verschillende geluiden gebruiken voor inkomende SMS- of chatberichten, voicemail, en e-mailmeldingen.
  1. Schuif op het startscherm naar links.
  2. Tik op Instellingen > beltonen en geluiden.
  3. Tik in het vak voor elk meldingstype en kies een geluid om daaraan toe te wijzen. Je kunt ook meldingsgeluiden in- of uitschakelen voor herinneringen en acties zoals toetsindruk, camerasluiter enzovoort.