Weergave-instellingen wijzigen

De helderheid van het scherm met de hand instellen

1. Schuif op het startscherm naar links.
  2. Tik op Instellingen > helderheid.
  3. Tik op de schakelaar Automatisch aanpassen aan/uit om het uit te schakelen.
  4. Selecteer het te gebruiken helderheids niveau.

De tijdvertraging voor het uitschakelen van het scherm instellen

Na een bepaalde tijd van inactiviteit wordt het scherm automatisch uitgeschakeld om de levensduur van de batterij te verlengen. Je kunt instellen na hoeveel tijd het scherm wordt uitgeschakeld.
  1. Schuif op het startscherm naar links.
  2. Tik op Instellingen > Scherm blokkeren.
  3. Tik op Time-out van scherm na, en selecteer de gewenste tijdlengte.