Een Bluetooth-accessoire aansluiten

Je kunt een verscheidenheid aan Bluetooth-accessoires op de telefoon aansluiten zoals headsets, car kits, of luidsprekers.
Belangrijk:
  • Om naar muziek te luisteren, gebruik je een accessoire zoals een Bluetooth stereo headset die het A2DP-profiel ondersteunt.
  • Voordat je verbinding maakt, moet je er voor zorgen dat het apparaat op vindbaar is ingesteld. Zie de handleiding van het betreffende apparaat als je wilt weten hoe dat moet.
  1. Schuif op het startscherm naar links.
  2. Tik op Instellingen > Bluetooth.
  3. Tik op de schakelaar Aan/uit om Bluetooth in te schakelen. Je telefoon kan nu worden gevonden. Hij zoekt ook automatisch naar Bluetooth-apparaten binnen het bereik.
  4. Tik op de naam van de accessoire die je met de telefoon wilt koppelen.
  5. Als automatisch koppelen mislukt, voer je de code in die met de accessoire is meegeleverd.
Als de accessoire verbinding met de telefoon heeft gemaakt, verschijnt het Bluetooth-pictogram op de statusbalk. Je kunt de verbindingsstatus ook controleren die onder de naam van de accessoire in het scherm Bluetooth-instellingen staat.
Tip: Schakel Bluetooth uit als je het niet gebruikt om de batterij te sparen of op plaatsen waar het gebruik van draadloze apparaten verboden is, zoals in vliegtuigen en ziekenhuizen.