Plaatsen in de omgeving zoeken
APPS EN OPTIES

Plaatsen in de omgeving zoeken

1. Tik op het beginscherm op .

Kaarten vindt je locatie en geeft plaatsen in de omgeving weer waarheen je kunt gaan in het scherm van Omgeving.

2. Schuif naar links of rechts over het scherm om de verschillende voorgestelde plaatsen te bekijken die onder deze categorieën zijn opgenomen: eten en drinken, zien en doen, winkelen en voor jou.
  3. Tik op een plaats om meer informatie weer te geven.
  4. Terwijl je een lijst met plaatsen bekijkt (zoals restaurants onder eten en drinken), tik je op de kaart bovenin het scherm om te zien waar deze plaatsen op de kaart staan.

*Voer hier commentaar in ...
windows-phone-8x-by-htc