Een Microsoft Exchange ActiveSync toevoegen

1. Schuif op het startscherm naar links.
  2. Tik op Instellingen > e-mail en accounts.
  3. Tik op een account toevoegen.
  4. Tik op Outlook.
  5. Voer je e-mailadres en wachtwoord in en tik vervolgens op aanmelden.

Als je accountinstellingen zijn gevonden, moet je wachten tot de telefoon klaar is met synchroniseren met de e-mail, contacten en agenda van je werk.

Opmerking: Als de accountinstellingen niet gevonden worden, moet je de aanwijzingen op het scherm volgen om handmatig de instellingen van je Exchange ActiveSync account in te stellen. Vraag de beheerder van de Exchange Server naar deze instellingen.