Een POP3/IMAP-account toevoegen

1. Schuif op het startscherm naar links.
  2. Tik op Instellingen > e-mail en accounts.
  3. Tik op een account toevoegen.
  4. Kies het gewenste soort e-mailaccount.

Tik op andere account als je het type niet in de lijst ziet.

5. Voer je e-mailadres en wachtwoord in en tik vervolgens op aanmelden.
De telefoon gaat op zoek naar de accountinstellingen, voltooit de installatie en synchroniseert informatie met je account.

Als je je Google Account hebt ingesteld, synchroniseert en downloadt je telefoon je Gmail evenals je Google contacten en agenda van je account.

Als je andere POP3- of IMAP-accounts hebt ingesteld, synchroniseert je telefoon e-mail van deze accounts.

Opmerking: Als de telefoon de account-instellingen niet kan vinden, ga je naar de geavanceerde setup om de binnenkomende en uitgaande server en andere instellingen automatisch in te voeren. Je moet deze informatie aanvragen bij je e-mailprovider.