Het schermtoetsenbord gebruiken

Als je een programma start of een veld selecteert waarin tekst of cijfers nodig zijn, komt het schermtoetsenbord beschikbaar.
Tik ergens op het scherm waar je kunt typen, waarna het toetsenbord automatisch verschijnt.
Druk op als je klaar bent met het toetsenbord om het te sluiten.

Caps lock inschakelen

Houd de shift-toets ingedrukt of dubbeltik daar op . Tik er nogmaals op om caps lock uit te schakelen.

Getallen en symbolen typen

1. Tik op om naar het numerieke- en symbooltoetsenbord om te schakelen. Je vindt cijfers, algemene interpunctietekens en symbolen op het toetsenbord.
  2. Tik op als je meer symbolen wilt gebruiken.
  3. Sommige symbooltoetsen openen nog meer symbolen. Houd een symbool ingedrukt om er meer te zien.
    Bijvoorbeeld,
    • Houd een symbooltoets ingedrukt, zoals de toets met het linker haakje, en tik op het gewenste symbool.
    • Houd de toets met de punt ingedrukt om een aantal gebruikelijke interpunctieopties te openen, en tik op degene die je wilt gebruiken.
    • Houd de $-toets ingedrukt voor meer opties voor valutatekens, en tik op een ander valutateken.

De aanwijzer verplaatsen

Om de aanwijzer in het midden van de tekst te plaatsen die je al hebt ingevoerd, druk je in nabij de tekst die je wilt wijzigen tot een aanwijzer verschijnt, waarna je je vinger versleept om de aanwijzer precies te plaatsen waar je dat wilt.