COMMUNICATIE
Een nummer kiezen
COMMUNICATIE

Een nummer kiezen

Belangrijk: Sommige SIM-kaarten hebben een vooraf ingestelde Pincode (persoonlijk identificatienummer) die verstrekt is door de mobiele netwerkaanbieder. Als je om een PIN wordt gevraagd, voer je die in en tik je op OK. Als je de pincode drie keer verkeerd hebt ingevoerd, wordt de SIM-kaart geblokkeerd. Dat is geen probleem. Neem contact op met de mobiele aanbieder en vraag om de PUK (PIN Unblocking Key).
  1. Tik op het beginscherm op .
  2. Tik op om het toetsenblok te openen.
  3. Voer het numer in dat je wilt bellen en tik vervolgens op bellen.

Tik op gesprek beëindigen om op te hangen.

Tip: Als je klaar bent om op te hangen maar het scherm Telefoonkiezer is niet meer zichtbaar, tik je op het bericht bovenaan het scherm en vervolgens op gesprek beëindigen.

Een alarmnummer bellen

In sommige gebieden kun je noodoproepen plaatsen ook als je geen SIM-kaart hebt geplaatst of als deze is geblokkeerd.

1. Tik op het beginscherm op .
  2. Tik op om het toetsenblok te openen.
  3. Voer het alarmnummer van je locatie in en druk op bellen.
Tip: Als je het wachtwoord hebt ingeschakeld maar je hebt het vergeten, kun je nog steeds een noodoproep plaatsen zonder een wachtwoord te typen door in het vergrendelscherm op noodoproep te tikken en vervolgens het plaatselijke noodnummer te bellen.

Internationale nummers bellen

1. Tik op het beginscherm op .
  2. Tik op om het toetsenblok te openen.
  3. Houd de 0-toets ingedrukt tot het + teken verschijnt.

Het plusteken (+) geeft aan dat je een internationaal gesprek voert (in plaats van de internationale toegangscode voor het land in te voeren waar je je bevindt).

4. Typ het volgende:
    • Land- of regiocode
    • Kengetal (zonder 0 aan het begin)
    • Telefoonnummer
  5. Tik op bellen.

*Voer hier commentaar in ...
windows-phone-8x-by-htc