Een foto nemen

1. Open de app Camera.
  2. Kies je camera-instellingen:
    • Tik op om de camera in te stellen op automatisch flitsen, flitser aan of flitser uit.
    • Tik op om te wisselen naar de ultragroothoeklens op de voorkant voor een groepsopname van jou en je vrienden.
    • Tik op om lenzen te selecteren of downloaden.
    • Tik op > foto-instellingen om de gewenste resolutie te kiezen.
  3. Houd de telefoon goed vast, verticaal (staande stand) of horizontaal (liggende stand).
  4. Voordat je de foto neemt, kun je in- en uitzoomen.
  5. Om de foto te nemen, kun je:
    • De knop CAMERA half indrukken om scherp te stellen en daarna de knop helemaal indrukken om de foto te nemen. De camera stelt automatisch scherp op het midden van het scherm.
    • Of tik op een punt op het scherm om daarop scherp te stellen en de foto te maken.
De foto wordt opgeslagen in het album Camera-album van de hub Foto\'s.