Aan de slag met de camera

Of je nu voor je plezier of voor zaken op reis bent, je kunt met veel plezier foto's en video's maken met de camera.
  • Schuif op het startscherm naar links en tik op Camera om de app Camera te openen.
  • Of druk op de knop CAMERA.
Tip: Wist je dat je de toepassing Camera zelfs kunt openen als het scherm is uitgeschakeld of afgesloten? Houd gewoon de knop CAMERA ingedrukt.

Zoekerscherm

In het zoekerscherm van de telefoon vind je de volgende bedieningselementen:

Foto-/videomodus
Modus camera voorkant/hoofdcamera
Flitsmodus
Videolamp
Cameralenzen
Ga naar het camera-album
Opmerking: Flitser en videolamp zijn niet beschikbaar als:
  • je de camera op de voorkant gebruikt
  • de batterij bijna leeg is

Zoomen

Voordat je een foto of video vastlegt, kun je op je onderwerp in- of uitzoomen.
Spreid je vingers uit of knijp ze samen op het scherm om in of uit te zoomen.

De instellingen wijzigen

1. Tik op > foto-instellingen of op video-instellingen om de resolutie te kiezen.
  2. Om de instellingen op te slaan, tik je op opslaan nadat je de wijzigingen hebt aangebracht.
Tip: Voor meer camera-instellingen schuif je naar links op het Startscherm en tik je op Instellingen. Schuif vervolgens naar de lijst toepassingen en tik op foto's en camera.