Schermblokkering

Het scherm ontgrendelen

Schuif met je vinger omhoog om het scherm te ontgrendelen of om een binnenkomend gesprek te beantwoorden.
Opmerking: Als je een wachtwoord hebt ingesteld, moet je dat invoeren om het scherm te ontgrendelen.

De achtergrond van schermblokkering wijzigen

Blader door de verzameling vooraf ingestelde achtergronden of kies uit foto's die je met de camera hebt gemaakt.
  1. Schuif op het startscherm naar links.
  2. Tik op Instellingen > Scherm blokkeren.
  3. Tik in het vak Achtergrond en kies foto.
  4. Tik op foto wijzigen en selecteer een foto uit je albums of tik op om een nieuwe foto te nemen.
  5. Als de gekozen foto groter is dan de toegestane grootte van de achtergrond, snijd je de foto bij.

Sleep de foto daartoe en plaats het deel dat je als achtergrond wilt gebruiken binnen het snijvak, en tik op .

De meldingen op je vergrendelscherm aanpassen

Zorg voor een snel overzicht van belangrijke meldingen op je vergrendelscherm.
  1. Schuif op het startscherm naar links.
  2. Tik op Instellingen > Scherm blokkeren.
  3. Kies een app voor gedetailleerde meldingen.
  4. Kies maximaal vijf apps voor korte meldingen.
  5. Klik op of als je klaar bent.