Contacten naar je telefoon halen
AAN DE SLAG

Contacten naar je telefoon halen

Je kunt op verschillende manieren contacten op je telefoon zetten.
Online accounts Meld je aan bij je online accounts om contactgegevens te importeren.
Telefooncontacten Maak contacten op je telefoon en sla ze daar op.
SIM-kaart Kopieer contacten op je SIM-kaart naar je telefoon.
Outlook (Exchange ActiveSync) Synchroniseer de contacten van je werk met Outlook (Exchange ActiveSync).
Bluetooth Ontvang contacten via Bluetooth van een andere telefoon.

*Voer hier commentaar in ...
windows-phone-8x-by-htc