Updates ophalen en installeren
Instellingen & Services

Updates ophalen en installeren

Regelmatig zijn updates voor de systeemsoftware beschikbaar. Je telefoon kan dit controleren en je waarschuwen zodra een update beschikbaar is.

Opties voor updatemelding en downloaden instellen

Je kunt je telefoon instellen om je te melden wanneer nieuwe updates voor je telefoon beschikbaar zijn. Je kunt je telefoon ook toestaan om deze updates automatisch te downloaden.
  1. Schuif op het Startscherm naar links.
  2. Tik op Instellingen > telefoonupdate.
  3. Selecteer Meld me wanneer updates voor mijn telefoon beschikbaar zijn.
  4. Kies of je automatisch downloaden van updates wilt toestaan als je gegevensinstellingen dat toestaan. Als je deze optie uitschakelt, zal je telefoon alleen updates downloaden over Wi-Fi of als hij met je computer is verbonden.

*Voer hier commentaar in ...
windows-phone-8s-by-htc