Slimme telefoonopties
Instellingen & Services

Slimme telefoonopties

Als de telefoon belt of tijdens een gesprek, kan het je handelingen of de omgeving aanvoelen en daar automatisch op reageren. Je kunt naar de instellingen gaan om te bekijken over welke slimme opties je telefoon beschikt.
  1. Schuif op het Startscherm naar links.
  2. Tik op Instellingen > attente telefoon.
  3. Je vindt deze instellingen:
    Beltoon zachter bij oppakken Verlaagt automatisch het belvolume als je de telefoon vasthoudt en opneemt.
    Luide beltoon in je zak of tas Laat de telefoon luider overgaan als hij in je zak of tas zit, zodat je geen gesprek misloopt. Als de telefoon niet in je zak of tas zit, gaat hij over op het normale ingestelde volume.
    Kantelen om bel te dempen Brengt de bel automatisch tot zwijgen als je de telefoon kantelt.
    Als je een instelling wilt uitschakelen, wis je het bijbehorende selectievakje.

*Voer hier commentaar in ...
windows-phone-8s-by-htc