Xbox LIVE in de Spelletjes hub

Spelen op de telefoon ie een waarlijk sociale ervaring. Met Xbox LIVE, de spelservice van Microsoft, gaming service, speel je games met je vrienden en gebruik je je avatar en gamer-profiel om de uitslagen en prestaties online te volgen via de Spelletjes hub.
Belangrijk: Xbox LIVE of Winkel is mogelijk niet beschikbaar in sommige landen of regios.
  1. Tik op het Startscherm op .
  2. Schuif naar links of rechts over het scherm en bekijk welke games beschikbaar zijn.
    collectie Bekijk op één plek alle Xbox LIVE en andere games die op je telefoon staan. Tik op een game om met spelen te beginnen. Je kunt nog meer games downloaden uit de Winkel.
    xbox Meld je hier aan bij je Xbox LIVE-account. Daarna kun je je profiel bekijken of wijzigen, de spelprestaties weergeven en zelfs je avatar personaliseren.
    spotlight Lees alle Xbox LIVE game nieuws, tips en trends van het Xbox LIVE team.
Tip: Vanuit de hub Spelletjes kun je ook verbinding maken met en je spelervaring uitbreiden tot je computer en je Xbox-console.

Xbox Extra's downloaden en installeren

Pas je avatar aan met Xbox Extra's. Je kunt deze app gratis downloaden.
  1. Schuif op de hub Spelletjes naar links of rechts om naar xbox te gaan.
  2. Tik op je gamertag en tik op avatar. Je telefoon zoekt in de Winkel naar de app Xbox Extra's.
  3. Volg de aanwijzingen op het scherm voor het downloaden en installeren.