Woorden invoeren met voorspellende tekst
Instellingen & Services

Woorden invoeren met voorspellende tekst

Het schermtoetsenbord beschikt over voorspellende tekst zodat je snel en nauwkeurig kunt typen. Standaard is de invoer met voorspellende tekst ingeschakeld en worden woordvoorstellen tijdens het typen weergegeven.
Een woord in de voorspellende modus invoeren:
  • Als je het woord dat je wilt gebruiken vet gemarkeerd ziet, tik je op de spatiebalk om het woord in de tekst in te voegen.
  • Als je het woord dat je wilt gebruiken in de suggesties ziet voordat je klaar bent met het typen van het gehele woord, tik je op het woord om dit in de tekst in te voegen.
  • Schuif over de balk met voorstellen om meer woorden te openen.
  • Als je iets verkeerd hebt getypt of je hebt het verkeerde woord gekozen, tik je op dat woord om de balk met voorstellen te opnen en kies je het juiste woord.

*Voer hier commentaar in ...
windows-phone-8s-by-htc