Na het opnemen
APPS EN OPTIES

Na het opnemen

Nadat je een foto of video hebt gemaakt, kun je deze, en andere die je hebt gemaakt, bekijken zonder de toepassing Camera af te sluiten. Je kunt ook kiezen wat je wilt doen met een foto of video, zoals uploaden naar SkyDrive of delen op een sociaal netwerk.
  1. Druk in het Zoekerscherm op . Of sleep je vinger over het scherm.

De laatst genomen foto of video verschijnt.

2. Als het een foto is, dubbeltik of knijp en rek je als je op de foto wilt in- of uitzoomen.

Als het een video is, tik je op het afspeelpictogram om de opname te bekijken.

3. Tik op om opties weer te geven van wat je met de foto of video kunt doen.
  4. Knijp op het scherm om naar de filmstrookweergave te gaan. Daarna kun je gemakkelijk naar links of rechts over het scherm gaan om door de foto's en video's te bladeren.
  5. Om door te gaan met opnemen, schuif je je vinger naar links tot je terug bent in het zoekerscherm.

*Voer hier commentaar in ...
windows-phone-8s-by-htc