Video opnemen

Je kunt video's in de staande of liggende stand opnemen. Voor de beste kijkervaring van je video's is de meest ideale manier om ze in liggende stand op te nemen.
  1. Open de app Camera.
  2. Tik op om naar de videomodus te gaan. Op het scherm verschijnt een videoteller.
  3. Kies de instellingen voor je video-opname:
    • Tik op om het videolicht in of uit te schakelen voor de opname.
    • Tik op > video-instellingen om de gewenste resolutie te kiezen.
  4. Voordat je opneemt, kun je in- en uitzoomen.
  5. Druk op de knop CAMERA om de opname te starten.
  6. Druk nogmaals op de knop CAMERA om de opname te stoppen.
De video wordt opgeslagen in het album Camera-album van de hub Foto\'s.