Tussen apps wisselen
AAN DE SLAG

Tussen apps wisselen

Je telefoon kan apps onthouden die je onlangs gebruikt hebt, en er is een eenvoudige manier om daartussen te wisselen.
  1. Houd ingedrukt om te zien welke apps je onlangs hebt gebruikt.
  2. Schuif naar links of rechts over het scherm en tik op degene die je wilt gebruiken.
Opmerking: Je kunt onlangs gebruikte apps niet zien als je ze hebt gesloten door op te tikken of door de telefoon af te sluiten.

*Voer hier commentaar in ...
windows-phone-8s-by-htc