Je pincode invoeren
AAN DE SLAG

Je pincode invoeren

Sommige SIM-kaarten hebben een vooraf ingestelde Pincode (persoonlijk identificatienummer) die verstrekt is door de mobiele netwerkaanbieder.
Als je om een PIN wordt gevraagd, voer je die in en tik je op invoeren.
Belangrijk: Als je de pincode drie keer verkeerd hebt ingevoerd, wordt de SIM-kaart geblokkeerd. Wanneer dat gebeurt kun je de blokkering van de kaart opheffen met de PUK (PIN Unblocking Key) die je van je mobiele netwerkaanbieder hebt gekregen.

*Voer hier commentaar in ...
windows-phone-8s-by-htc