Nieuws & Downloads
NIEUWS
  • De HTC TITAN updaten via Zune
    Uitgavedatum: 2012-05-04

Met deze update voor de HTC TITAN kun je je telefoon updaten via Zune. (Microsoft Zune foutcode: 80070013 / 8007000F)

Vereisten:

1. PC waarop Zune is geïnstalleerd
    2. Capaciteit batterij: minimaal 35 %
    3. Versie besturingssysteem: 7720 (7.10.7720.68) of later

Installatie-instructies:

Volg de aanwijzingen hieronder om de update naar je telefoon te downloaden en daarop te installeren:

1. Vanaf je telefoon:
         (a). A. Wanneer het toestel is uitgeschakeld, houd je de VOLUME OMHOOG en VOLUME OMLAAG toetsen ingedrukt, en druk je kort op de AAN/UIT-toets.
         (b). B. Laat de toetsen VOLUME OMHOOG en VOLUME OMLAAG los als het witte scherm met "beveiliging" in de linkerbovenhoek verschijnt.

2. Sluit de telefoon aan op de pc met een USB-kabel, waarna "USB" op het scherm van de telefoon verschijnt.

3. Vanaf je computer:
         (a).A. Klik op Downloaden onderaaan deze pagina om deze update (spl_2.6.160015.3.exe) naar je computer te downloaden.
         (b). B. Start de updateprocedure door het exe-bestand uit te voeren (spl_2.6.160015.3.exe) en volg de aanwijzingen op het scherm.

Downloaden