Nieuws & Downloads
Downloads
  • HTC Sync
    U kunt HTC Sync™ gebruiken om Outlook contactpersonen en de kalender of Outlook Express contactpersonen (Android & HTC Smart)en de aantekeningen van de web browser te synchroniseren tussen uw computer en uw telefoon(Android). Het biedt u ook de mogelijkheid om derde Android-toepassingen te installeren op de telefoon, en uw foto’s, video’s, documenten, liedjes en afspeellijsten naar uw telefoon te brengen(Android).