Nieuws & Downloads
NIEUWS
  • Rom-upgrade voor ‎HTC Smart (1.0.405.95739)

Releasedatum: 2010-06-28

Instructies voor installatie:
    1. Hardwarevereisten (pc)
      • 1 GHz of snellere processor wordt aanbevolen
      • 512 MB RAM of meer wordt aanbevolen
      • Super-vga (800 x 600) of hogere resolutie van videokaart en beeldscherm
      • 150 MB beschikbare ruimte op de harde schijf
      • Usb 2.0 is vereist
    2. Softwarevereisten - ondersteunde besturingssystemen (pc)
      • Windows XP Home Edition Service Pack 2
      • Windows XP Professional Edition Service Pack 2
      • Windows XP Media Center Edition Service Pack 2
      • Microsoft Windows Vista Ultimate Edition
      • Microsoft Windows Vista Enterprise Edition
      • Microsoft Windows Vista Business Edition
      • Microsoft Windows Vista Home Premium Edition
      • Microsoft Windows Vista Home Basic Edition
      Voordat u doorgaat met het ROM Updatehulpmiddel (RUU), bevestigt u de volgende items:
      1. Deze softwareüpgrade is een nieuwere versie van datgene wat momenteel op de telefoon is geïnstalleerd. Als het dezelfde versie is en uw telefoon functioneert normaal, is het niet nodig de software opnieuw te installeren.
        Bekijk welke versie op uw telefoon is geïnstalleerd via Start > Menu > Instellingen > Over de telefoon > Build-nummer, en lees het Build-nummer.
      2. HTC Sync is op de pc geïnstalleerd. HTC Sync staat op de microSD-kaart die bij de telefoon is geleverd. U kunt HTC Sync ook downloaden en installeren van www.htc.com/www/help/
      3. De telefoon moet met de usb-kabel op de pc zijn aangesloten. De pc moet de telefoon herkennen. U ziet het pictogram synchroniseren op de taakbalk zodra de telefoon is aangesloten.
      4. Stand-bystand en slaapstand moet op de pc zijn uitgeschakeld.
      5. Sluit alle actieve toepassingen op de pc.
      6. Het Ontgrendelingspatroon scherm is uitgeschakeld. Druk op Start > Menu > Instellingen > Beveiliging en vink Patroon vereist uit
      7. Zorg dat het accuniveau van de telefoon ten minste 30% is (ten minste 3 groene blokjes). Bekijk het accuniveau viaStart > Menu > Instellingen > Info over telefoon > Status > Accuniveau.
      8. Zodra de RUU is gedownload, start u de toepassing op de pc en volgt u de instructies op het scherm.

Waarschuwing!

• Let op dat deze upgrade alle gegevens op de telefoon wist. We adviseren u een back-up van alle gegevens te maken voordat u deze upgrade uitvoert.
      • Dit is een algemene softwareüpdate. Andere extra programma’s of instellingen, die door de netwerkaanbieder of organisatie zijn geleverd, gaan verloren. Als u deze aanpassing nodig heeft, neem dan contact op met de leverancier voordat u verder gaat.
      • De update kan maximaal 10 minuten duren. Onderbreek de update NIET, bel NIET, verbreek NIET de verbinding tussen toestel en pc, en druk NIET op welke knop dan ook totdat de update voltooid is.
      • Klik op View Readme (Leesmij weergeven) als de ROM Updatehulpmiddel (RUU) wordt gestart, voor de gedetailleerde upgrademethode, informatie over foutmeldingen of antwoorden op vragen.

Downloaden

• Rom-upgrade voor ‎HTC Smart (1.0.405.109663)

Releasedatum: 2010-11-05

Instructies voor installatie:
    1. Hardwarevereisten (pc)
      • 1 GHz of snellere processor wordt aanbevolen
      • 512 MB RAM of meer wordt aanbevolen
      • Super-vga (800 x 600) of hogere resolutie van videokaart en beeldscherm
      • 150 MB beschikbare ruimte op de harde schijf
      • Usb 2.0 is vereist
    2. Softwarevereisten - ondersteunde besturingssystemen (pc)
      • Windows XP Home Edition Service Pack 2
      • Windows XP Professional Edition Service Pack 2
      • Windows XP Media Center Edition Service Pack 2
      • Microsoft Windows Vista Ultimate Edition
      • Microsoft Windows Vista Enterprise Edition
      • Microsoft Windows Vista Business Edition
      • Microsoft Windows Vista Home Premium Edition
      • Microsoft Windows Vista Home Basic Edition
      Voordat u doorgaat met het ROM Updatehulpmiddel (RUU), bevestigt u de volgende items:
      1. Deze softwareüpgrade is een nieuwere versie van datgene wat momenteel op de telefoon is geïnstalleerd. Als het dezelfde versie is en uw telefoon functioneert normaal, is het niet nodig de software opnieuw te installeren.
        Bekijk welke versie op uw telefoon is geïnstalleerd via Start > Menu > Instellingen > Over de telefoon > Build-nummer, en lees het Build-nummer.
      2. HTC Sync is op de pc geïnstalleerd. HTC Sync staat op de microSD-kaart die bij de telefoon is geleverd. U kunt HTC Sync ook downloaden en installeren van www.htc.com/www/help/
      3. De telefoon moet met de usb-kabel op de pc zijn aangesloten. De pc moet de telefoon herkennen. U ziet het pictogram synchroniseren op de taakbalk zodra de telefoon is aangesloten.
      4. Stand-bystand en slaapstand moet op de pc zijn uitgeschakeld.
      5. Sluit alle actieve toepassingen op de pc.
      6. Het Ontgrendelingspatroon scherm is uitgeschakeld. Druk op Start > Menu > Instellingen > Beveiliging en vink Patroon vereist uit
      7. Zorg dat het accuniveau van de telefoon ten minste 30% is (ten minste 3 groene blokjes). Bekijk het accuniveau viaStart > Menu > Instellingen > Info over telefoon > Status > Accuniveau.
      8. Zodra de RUU is gedownload, start u de toepassing op de pc en volgt u de instructies op het scherm.

Waarschuwing!

• Let op dat deze upgrade alle gegevens op de telefoon wist. We adviseren u een back-up van alle gegevens te maken voordat u deze upgrade uitvoert.
      • Dit is een algemene softwareüpdate. Andere extra programma’s of instellingen, die door de netwerkaanbieder of organisatie zijn geleverd, gaan verloren. Als u deze aanpassing nodig heeft, neem dan contact op met de leverancier voordat u verder gaat.
      • De update kan maximaal 10 minuten duren. Onderbreek de update NIET, bel NIET, verbreek NIET de verbinding tussen toestel en pc, en druk NIET op welke knop dan ook totdat de update voltooid is.
      • Klik op View Readme (Leesmij weergeven) als de ROM Updatehulpmiddel (RUU) wordt gestart, voor de gedetailleerde upgrademethode, informatie over foutmeldingen of antwoorden op vragen.

Downloaden