Nieuws & Downloads
NIEUWS
  • Update voor HTC Touch2 – Informatie over de eigenaar(2)

Releasedatum: 2009-11-24

Deze update voor de HTC Touch2 biedt u de mogelijkheid het toestel eenvoudig te ontgrendelen. Het toestel kan sneller worden opgewekt uit de slaapstand om energie te sparen.

Instructies voor installatie:
    Opmerking: AKU-versiecontrole -> Het criterium is geldig bij "21849≦AKU versie≦21874", anders niet.
    Controleer de AKU-versie via Instelling -> Systeem -> Over
    Bijv: CE OS 5.2.21869 (Build 21869.5.0.82). De AKU-versie is 21869.

Volg onderstaande instructies om de hotfix op het toestel te downloaden en installeren:

1. Zorg dat Microsoft ActiveSync® op de Windows XP-pc is geïnstalleerd of Windows Mobile Apparaatcentrum op Windows Vista®-pc. U vindt Microsoft ActiveSync via deze koppeling en Windows Mobile Apparaatcentrum via deze koppeling.
    2. Sluit het toestel aan op de pc en synchroniseer het via Microsoft ActiveSync® of Windows Mobile Apparaatcentrum via de usb-kabel.
    3. Download deze hotfix door hieronder de hotfix en een locatie bij u in de buurt te selecteren. Klik vervolgens op Downloaden.
    4. Kopieer de hotfix, dit is een .exe-bestand, naar het toestel. Installeer de hotfix door op het .exe-bestand te tikken en de instructies op het scherm te volgen.

Opmerking: Als u een harde reset op het toestel uitvoert, moet u deze hotfix na de harde reset opnieuw installeren.

Downloaden

• Update voor weerupdates op HTC Touch2(2)

Releasedatum: 2009-12-15

Met deze update voor de HTC Touch2 kunt u op elke plek updates voor de weersvoorspelling ontvangen, zodat u altijd het relevante weerbericht hebt. Het maakt niet uit of u gebruik maakt van een 3G- of 2G-netwerk.

Instructies voor installatie:
    Opmerking: Deze update is alleen van toepassing op de rom-versie 1.30.XXX.X of lager.
    Volg onderstaande instructies om de hotfix op het toestel te downloaden en installeren:

1. Zorg dat Microsoft ActiveSync® op de Windows XP-pc is geïnstalleerd of Windows Mobile Apparaatcentrum op Windows Vista®-pc. U vindt Microsoft ActiveSync via deze koppeling en Windows Mobile Apparaatcentrum via deze koppeling.
    2. Sluit het toestel aan op de pc en synchroniseer het via Microsoft ActiveSync® of Windows Mobile Apparaatcentrum via de usb-kabel.
    3. Download deze hotfix door hieronder de hotfix en een locatie bij u in de buurt te selecteren. Klik vervolgens op Downloaden.
    4. Kopieer de hotfix, dit is een .exe-bestand, naar het toestel. Installeer de hotfix door op het .exe-bestand te tikken en de instructies op het scherm te volgen.

Opmerking: Als u een harde reset op het toestel uitvoert, moet u deze hotfix na de harde reset opnieuw installeren.

Downloaden

• pdate voor zomertijd op HTC Touch2

Releasedatum: 2010-12-15

Deze update voor HTC Touch2 past de klok aan op de zomertijd.

Instructies voor installatie:
    Volg onderstaande instructies om de hotfix op het toestel te downloaden en installeren:

1. Zorg dat Microsoft ActiveSync® op de Windows XP-pc is geïnstalleerd of Windows Mobile Apparaatcentrum op Windows Vista®-pc. U vindt Microsoft ActiveSync via deze koppeling en Windows Mobile Apparaatcentrum via deze koppeling.
    2. Sluit het toestel aan op de pc en synchroniseer het via Microsoft ActiveSync® of Windows Mobile Apparaatcentrum via de usb-kabel.
    3. Download deze hotfix door hieronder de hotfix en een locatie bij u in de buurt te selecteren. Klik vervolgens op Downloaden.
    4. Kopieer de hotfix, dit is een .exe-bestand, naar het toestel. Installeer de hotfix door op het .exe-bestand te tikken en de instructies op het scherm te volgen.

Opmerking: Als u een harde reset op het toestel uitvoert, moet u deze hotfix na de harde reset opnieuw installeren.

Downloaden