Nieuws & Downloads
NIEUWS
  • Hotfix voor het verhelpen van overslaan tijdens het afspelen van audio op de HTC Touch HD(2)

Releasedatum: 2009-06-05
    udio merken dat het geluid overslaat, download dan deze hotfix om dit probleem te verhelpen. Opmerking: Deze hotfix kan alleen worden toegepast op ROM-versies 1.59.XXX.XX of lager.

Instructies voor installatie:
    Volg onderstaande instructies om de hotfix op het toestel te downloaden en installeren:

1. Zorg dat Microsoft ActiveSync® op de Windows XP-pc is geïnstalleerd of Windows Mobile Apparaatcentrum op Windows Vista®-pc. U vindt Microsoft ActiveSync via deze koppeling en Windows Mobile Apparaatcentrum via deze koppeling.
    2. Sluit het toestel aan op de pc en synchroniseer het via Microsoft ActiveSync® of Windows Mobile Apparaatcentrum via de usb-kabel.
    3. Download deze hotfix door hieronder de hotfix en een locatie bij u in de buurt te selecteren. Klik vervolgens op Downloaden.
    4. Kopieer de hotfix, dit is een .exe-bestand, naar het toestel. Installeer de hotfix door op het .exe-bestand te tikken en de instructies op het scherm te volgen.

Opmerking: Als u een harde reset op het toestel uitvoert, moet u deze hotfix na de harde reset opnieuw installeren.

Downloaden

• Hotfix voor de HTC Touch HD voor het toevoegen van het pictogram van de financiële informatiedienst aan het tabblad Aandeel van TouchFLOTM(2)

Releasedatum: 2009-07-06

Als in TouchFLOTM, op het tabblad Aandeel het pictogram van de financiële informatiedienst niet wordt weergegeven, download dan deze hotfix om het probleem te verhelpen.

Instructies voor installatie:
    Volg onderstaande instructies om de hotfix op het toestel te downloaden en installeren:

1. Zorg dat Microsoft ActiveSync® op de Windows XP-pc is geïnstalleerd of Windows Mobile Apparaatcentrum op Windows Vista®-pc. U vindt Microsoft ActiveSync via deze koppeling en Windows Mobile Apparaatcentrum via deze koppeling.
    2. Sluit het toestel aan op de pc en synchroniseer het via Microsoft ActiveSync® of Windows Mobile Apparaatcentrum via de usb-kabel.
    3. Download deze hotfix door hieronder de hotfix en een locatie bij u in de buurt te selecteren. Klik vervolgens op Downloaden.
    4. Kopieer de hotfix, dit is een .exe-bestand, naar het toestel. Installeer de hotfix door op het .exe-bestand te tikken en de instructies op het scherm te volgen.

Opmerking: Als u een harde reset op het toestel uitvoert, moet u deze hotfix na de harde reset opnieuw installeren.

Downloaden

• Hotfix voor het verbeteren van de beveiliging van Bluetooth voor(3)

Releasedatum: 2009-07-31
    Deze hotfix verbetert de beveiliging van Bluetooth zodat communicatie via Bluetooth veiliger wordt.

Opmerking:

1. Deze hotfix kan alleen worden toegepast op Touch Diamond/ Diamond (P3702)/ Touch Pro/ Touch HD/ Touch 3G/ Touch Cruise/ Touch Viva/ Touch Dual/ Touch Cruise (09)/ Touch/ TyTN II/ Advantage X7501/Advantage X7510/ P6500/ P3300/ P3400/ P4000/ P4350/ P3470/ P6300/ S620/ S630/ S640/ S710/ S730/ S740 waarop de ftp-dienst al is geïnstalleerd.Voordat u dit installeert, controleert u eerst of de ftp-dienst al op uw telefoon staat. Tik opInstellingen > Communicatie > Instellingen > Bluetooth en controleer of er een tabblad met de naam FTP te zien is.
    2. Als er een bericht verschijnt met de melding “Deze hotfix is niet compatibel met uw toestel”, betekent dit dat de hotfix al is toegepast op het toestel, of dat het toestel geen beschikking heeft over de BT FTP-dienst en u de hotfix niet op de telefoon hoeft te installeren.

Instructies voor installatie:
    Volg onderstaande instructies om de hotfix op het toestel te downloaden en installeren:

1. Zorg dat Microsoft ActiveSync® op de Windows XP-pc is geïnstalleerd of Windows Mobile Apparaatcentrum op Windows Vista®-pc. U vindt Microsoft ActiveSync via deze koppeling en Windows Mobile Apparaatcentrum via deze koppeling.
    2. Sluit het toestel aan op de pc en synchroniseer het via Microsoft ActiveSync® of Windows Mobile Apparaatcentrum via de usb-kabel.
    3. Download deze hotfix door hieronder de hotfix en een locatie bij u in de buurt te selecteren. Klik vervolgens op Downloaden.
    4. Kopieer de hotfix, dit is een .exe-bestand, naar het toestel. Installeer de hotfix door op het .exe-bestand te tikken en de instructies op het scherm te volgen.

Opmerking: Als u een harde reset op het toestel uitvoert, moet u deze hotfix na de harde reset opnieuw installeren.

Downloaden

• Update voor HTC Touch HD – verbeteringen in Office Mobile(2)

Releasedatum:  2009-11-09
    Deze update voor HTC Touch HD updatet uw producten van Office Mobile, zodat u nog makkelijker kunt werken en meer flexibiliteit heeft de werkzaamheden op uw eigen manier uit te voeren. Dankzij verbeterde functionaliteit voor Zoeken en vervangen, kunt u met deze functie sneller documenten onderweg bewerken.

Instructies voor installatie:
    Opmerking: Deze update is van toepassing op alle ROM-versies
    Volg onderstaande instructies om de hotfix op het toestel te downloaden en installeren:

1. Zorg dat Microsoft ActiveSync® op de Windows XP-pc is geïnstalleerd of Windows Mobile Apparaatcentrum op Windows Vista®-pc. U vindt Microsoft ActiveSync via deze koppeling en Windows Mobile Apparaatcentrum via deze koppeling.
    2. Sluit het toestel aan op de pc en synchroniseer het via Microsoft ActiveSync® of Windows Mobile Apparaatcentrum via de usb-kabel.
    3. Download deze hotfix door hieronder de hotfix en een locatie bij u in de buurt te selecteren. Klik vervolgens op Downloaden.
    4. Kopieer de hotfix, dit is een .exe-bestand, naar het toestel. Installeer de hotfix door op het .exe-bestand te tikken en de instructies op het scherm te volgen.

Opmerking: Als u een harde reset op het toestel uitvoert, moet u deze hotfix na de harde reset opnieuw installeren.

Downloaden

• Update voor HTC Touch HD – Notifications Enhancement

Releasedatum:  2009-11-09
    Met deze update voor HTC Touch HD combineert uw SMS-functie met onze unieke meldingen om u uw berichten zodra u hen te krijgen. U ontvangt meldingen wanneer de telefoon is ingeschakeld en heeft de receptie, zodat u dicht bij de mensen die je zorg blijft over, terwijl op de weg.

Instructies voor installatie:
    Opmerking: Deze update is van toepassing op alle rom-versies.
    Volg onderstaande instructies om de hotfix op het toestel te downloaden en installeren:

1. Zorg dat Microsoft ActiveSync® op de Windows XP-pc is geïnstalleerd of Windows Mobile Apparaatcentrum op Windows Vista®-pc. U vindt Microsoft ActiveSync via deze koppeling en Windows Mobile Apparaatcentrum via deze koppeling.
    2. Sluit het toestel aan op de pc en synchroniseer het via Microsoft ActiveSync® of Windows Mobile Apparaatcentrum via de usb-kabel.
    3. Download deze hotfix door hieronder de hotfix en een locatie bij u in de buurt te selecteren. Klik vervolgens op Downloaden.
    4. Kopieer de hotfix, dit is een .exe-bestand, naar het toestel. Installeer de hotfix door op het .exe-bestand te tikken en de instructies op het scherm te volgen.

Opmerking: Als u een harde reset op het toestel uitvoert, moet u deze hotfix na de harde reset opnieuw installeren.

Downloaden

• Rom-upgrade voor HTC Touch HD (1.56.404.1)

Releasedatum: 2009-04-07

Note: This update is not intended for use on T-Mobile(US) HTC HD2, and doing so may have undesired side effects.

Instructies voor installatie:
    Voordat u verder gaat, bevestigt u dat deze softwareüpgrade een nieuwere versie is dan wat momenteel op het toestel is geïnstalleerd. Als het dezelfde versie is en uw toestel functioneert normaal, is het niet nodig de software opnieuw te installeren.
    U kunt controleren welke versie op uw toestel is geïnstalleerd door te klikken op Start > Instellingen > tabblad Systeem > Apparaatinformatie > tabblad Versie. Lees vervolgens de rom-versie, cpu en radioversie.

Waarschuwing!

* Dit is een algemene softwareüpdate. Andere extra programma’s of instellingen, die door de netwerkaanbieder of organisatie zijn geleverd, gaan verloren. Als u deze aanpassing nodig heeft, neem dan contact op met de leverancier voordat u verder gaat.
    * Let op dat deze upgrade alle gegevens op het toestel zal wissen. Zodra u doorgaat met de upgrade, kan het systeem niet worden teruggezet.
    Maak eerst een back-up van uw gegevens voordat u het toestel upgradet. Voordat u de ROM Upgrade Utility (RUU) gebruikt, controleert u eerst het volgende:

• * De usb-sync-kabel is aansloten op toestel en pc. Als de pc gebruik maakt van Windows XP®, start ActiveSync® automatisch om een verbinding tot stand te brengen. Als uw pc gebruik maakt van Windows Vista™, brengt Windows Mobile Apparaatcentrum een verbinding tot stand tussen toestel en pc.
    • * Alle actieve programmas op het toestel zijn gesloten.
    • * Zorg dat het batterijniveau van het toestel ten minste 50% is. Tik op Start > Instellingen > tabblad Systeem > Energie om dit te controleren.
    • * De update kan maximaal 30 minuten duren. Onderbreek de update NIET, bel NIET, verbreek NIET de verbinding tussen toestel en pc, en druk NIET op welke knop dan ook totdat de update voltooid is.
    • Zodra de RUU is gedownload, start u de toepassing op de pc en volgt u de instructies.
    • * Klik op View Readme (Leesmij weergeven) als de ROM Upgrade Utility (RUU) wordt gestart, voor de gedetailleerde upgrademethode, informatie over foutmeldingen of antwoorden op vragen.

Downloaden

• Rom-upgrade voor HTC Touch HD (Vodafone - 1.14.172.1)

Releasedatum: 2009-12-17

Note: This update is not intended for use on T-Mobile(US) HTC HD2, and doing so may have undesired side effects.

Instructies voor installatie:
    Voordat u verder gaat, bevestigt u dat deze softwareüpgrade een nieuwere versie is dan wat momenteel op het toestel is geïnstalleerd. Als het dezelfde versie is en uw toestel functioneert normaal, is het niet nodig de software opnieuw te installeren.
    U kunt controleren welke versie op uw toestel is geïnstalleerd door te klikken op Start > Instellingen > tabblad Systeem > Apparaatinformatie > tabblad Versie. Lees vervolgens de rom-versie, cpu en radioversie.

Waarschuwing!

* Dit is een algemene softwareüpdate. Andere extra programma’s of instellingen, die door de netwerkaanbieder of organisatie zijn geleverd, gaan verloren. Als u deze aanpassing nodig heeft, neem dan contact op met de leverancier voordat u verder gaat.
    * Let op dat deze upgrade alle gegevens op het toestel zal wissen. Zodra u doorgaat met de upgrade, kan het systeem niet worden teruggezet.
    Maak eerst een back-up van uw gegevens voordat u het toestel upgradet. Voordat u de ROM Upgrade Utility (RUU) gebruikt, controleert u eerst het volgende:

• * De usb-sync-kabel is aansloten op toestel en pc. Als de pc gebruik maakt van Windows XP®, start ActiveSync® automatisch om een verbinding tot stand te brengen. Als uw pc gebruik maakt van Windows Vista™, brengt Windows Mobile Apparaatcentrum een verbinding tot stand tussen toestel en pc.
    • * Alle actieve programmas op het toestel zijn gesloten.
    • * Zorg dat het batterijniveau van het toestel ten minste 50% is. Tik op Start > Instellingen > tabblad Systeem > Energie om dit te controleren.
    • * De update kan maximaal 30 minuten duren. Onderbreek de update NIET, bel NIET, verbreek NIET de verbinding tussen toestel en pc, en druk NIET op welke knop dan ook totdat de update voltooid is.
    • Zodra de RUU is gedownload, start u de toepassing op de pc en volgt u de instructies.
    • * Klik op View Readme (Leesmij weergeven) als de ROM Upgrade Utility (RUU) wordt gestart, voor de gedetailleerde upgrademethode, informatie over foutmeldingen of antwoorden op vragen.

Downloaden