De software van de telefoon bijwerken
Instellingen & Services

De software van de telefoon bijwerken

Regelmatig zijn updates voor de systeemsoftware van uw telefoon beschikbaar. Uw telefoon kan dit controleren en u waarschuwen zodra een update beschikbaar is. Daarna kunt u de software update met de WiFi- of gegevensverbinding van de telefoon downloaden en installeren.

Opmerking: Het controleren op en downloaden van updates van de telefoonsoftware kan voor extra gegevensverkeer van uw mobiele operator zorgen.
  • Afhankelijk van het type update kan deze alle persoonlijke gegevens en aangepaste instellingen wissen en ook door u geïnstalleerde programma's verwijderen. Controleer of u een back-up hebt gemaakt van de gegevens en bestanden die u wilt bewaren.
  • Controleer of de microSD-kaart in de telefoon steekt. De update wordt naar de microSD-kaart gedownload.
  • Als een update beschikbaar is, verschijnt het dialoogvenster Update van systeemsoftware installeren. Selecteer Nu installeren en tik op OK.
  • Als u midden in een gesprek bent en er is een update beschikbaar, ontvangt u een melding voor die update. Na afloop van het gesprek schuift u het meldingenvenster open. Tik op de melding van de update om de software update te downloaden en installeren.
Wacht tot het updateproces gereed is. Als de update gereed is, wordt de telefoon automatisch gereset

Handmatig op updates van telefoonsoftware controleren

1. Druk in het begin scherm op MENU en tik op Instellingen.
  2. Blader omlaag en tik op Info over telefoon > Systeemsoftware updates.
  3. Tik in het scherm Systeemsoftware updates op Nu controleren.

*Voer hier commentaar in ...
htc-wildfire