Spelen en toepassingen delen
APPS EN OPTIES

Spelen en toepassingen delen

Hebt u een leuk spel of toepassing van Android Markt gedownload? Deel dit dan direct met uw groep vrienden.
Als uw vrienden verbinding willen maken met het spel of de toepassing en dit van Android Markt downloaden, moeten ze een Android-telefoon gebruiken.
  1. Tik in het beginscherm op .
  2. Tik op Toepassingen delen. Of druk op MENU en tik op Delen. De lijst verschijnt met spelen en toepassingen die u van Android Markt hebt gedownload en geïnstalleerd.
  3. Tik op een toepassing en kies hoe u deze wilt delen:
    Peep Deel de koppeling in Twitter. Zie Tweeten op de telefoon als u wilt weten hoe u Peep gebruikt.
    Friend Stream Plaats de koppeling op Facebook en Twitter. Zie Friend Stream
    Mail Verstuur de koppeling via uw POP3/IMAP of Exchange ActiveSync e-mailaccount. Zie Over Mail.
    Bericht Stuur de koppeling in een SMS.
Als uw vrienden de koppeling in uw verzonden tekst, e-mail of status update zien, hoeven ze alleen maar op de koppeling te tikken om rechtstreeks naar het spel of de toepassing in Android Markt te gaan om deze te downloaden.
Tip:
  • Terwijl u de statusupdate in Friend Stream invoert, kunt u ook op tikken om uit spelen of toepassingen te kiezen die u op uw sociale netwerken wilt delen.
  • Als u al een nieuw SMS- of e-mailbericht hebt gemaakt, drukt u op MENU en tikt u op Toevoegen > App-aanbeveling om te kiezen in de lijst met geïnstalleerde spelen en toepassingen.

*Voer hier commentaar in ...
htc-wildfire