Locatiediensten inschakelen
APPS EN OPTIES

Locatiediensten inschakelen

Om uw locatie op de telefoon te kunnen vinden, moet u de locatiebronnen inschakelen.

1. Druk in het begin scherm op MENU en tik op Instellingen > Locatie
  2. Selecteer een of beide van de volgende onderdelen:
    Draadloze netwerken gebruiken Gebruikt Wi-Fi of uw netwerkverbinding om bij benadering uw locatie te zoeken.
    GPS-satellieten gebruiken Zoekt de nauwkeurige GPS-locatie. Hiervoor is echter wel een onbelemmerd uitzicht op de hemel en meer batterijvermogen nodig.

*Voer hier commentaar in ...
htc-wildfire