Uw telefoon als modem gebruiken (tethering)

Ga met uw computer op elk gewenst moment online met de gegevensverbinding van uw telefoon.

Om de gegevensverbinding te kunnen gebruiken, moet de SIM-kaart in de telefoon steken. Zie Gegevensverbinding als u wilt weten hoe u de gegevensverbinding instelt en gebruikt.

Voordat u de telefoon als modem kunt gebruiken, moet u eerst HTCDriver.exe vanaf de microSD-kaart van de telefoon naar uw computer kopiëren. Zie Bestanden naar en vanaf de geheugenkaart kopiëren als u wilt weten hoe u moet kopiëren. Dubbelklik op dit bestand en volg de aanwijzingen op het scherm om het stuurprogramma voor de modem op de computer te installeren.

1. Controleer of de gegevensverbinding van uw telefoon is ingeschakeld. Zie Gegevensverbinding als u wilt weten hoe u de gegevensverbinding van de telefoon inschakelt.
  2. Sluit de telefoon aan op uw computer met de USB-kabel.
  3. Als het scherm Verbinden met pc verschijnt, kiest u Gedeeld Internet en tikt daarna op Gereed.